Fisk og Fossiler på Fur Museum – langbordsmiddag


Kom til eksklusiv langbordsmiddag på Fur Museum i samarbejde med Havens Deli


Temaet er Fisk & Fossiler – få en kulinarisk oplevelse, mens museets geolog, René, fortæller om museets fossiler og koblingen til menuen! Middagen vil bestå af 5-6 unikke serveringer, som alle er inspireret ud fra museets samling af fossiler! Derfor vil menuen hovedsageligt bestå af lækre serveringer med fisk, skaldyr og grøntsager. Menuen vil også indeholde en fossil-inspireret dessert samt øl fra Fur Bryghus og vin.


Pris: 595 kr. pr. person


Tilmelding senest den 1. maj! Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at booke!



Obs.
Det vil ikke være muligt at tage højde for fisk- og skaldyrs allergener samt veganske og vegetariske diæter. Middagen vil være pescetarisk, altså indeholde grøntsager samt fisk/skalddyr. Ved andre allergener tages direkte kontakt til Havens Deli på havensdeli@outlook.dk.


Havens Deli
Ditte fra Havens Deli trækker på sine erfaringer med social dining og en legende og visuel tilgang til hvordan råvarer og smage kan sammensættes og præsenteres. Ditte har tidligere arbejdet for I’m a KOMBO i Kødbyen i København, hvor klassisk restauration bliver blandet sammen med design, kunst og oplevelse.


‘’Havens Deli er først og fremmest et professionelt køkken hvor håndværk og kvalitet danner rammen om alt vi gør. Vi er et moderne og dynamisk madhus og micro bageri med fokus på lokale og ærlige råvarer i sæson. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed og har en menu som skifter i takt med sæsonerne.’’ – Ditte fra Havens Deli


Rasmus Vandborg og Ditte Dalsgaard Nielsen åbnede Havens Deli i 2024 og her i 2025 står de klar til den nye sæson med deres nyetablerede orangeri, der fungerer som cafe og selskabslokale. Foruden den almindelige bageri og café drift, laver Havens Deli også langbordsmiddage o.l. samt leverer catering til små og store private arrangementer og fester.